Partner in professioneel schilderwerk

Over ons

Braamer Schilderwerken werd opgericht in 1903. Na drie generaties Braamer ging het bedrijf eind jaren 90 over in andere handen. Sinds 2011 wordt het schildersbedrijf geleid door Henri Timmers en in 2014 voegde zakenpartner Vincent Pieper zich erbij.

Henri Timmers beschikt over ruim ervaring in schilderwerk. In het verleden is hij in dienst geweest bij Braamer Schilderwerken als schilder om daarna als zelfstandige verder te gaan. Sinds 2011 is hij mede-eigenaar van Braamer Schilderwerken.

Vincent Pieper was 19 jaar werkzaam in de volkshuisvesting. Hier deed hij ruim ervaring op in het vastgoedbeheer en hield zich bezig met planmatig onderhoud. Sinds 2014 is hij mede-eigenaar van Braamer Schilderwerken.

Opererend op zowel de particuliere als zakelijke markt is Braamer Schilderwerken AF erkend, VCA gecertificeerd en aangesloten bij OnderhoudNL.

Bij Braamer Schilderwerken staan vakmanschap, kwaliteit en het nakomen van afspraken bovenaan. Er wordt uitsluitend samengewerkt met gekwalificeerd en Nederlandstalig personeel.

kozijnschilder